Allergy Associates of La Crosse

La Crosse, WI

Creating an allergy friendly environment that was still an inviting atmosphere for clients was a high priority in the design and details of this 10,300 square foot facility.

The Allergy Associates building consisted of a series of exam and treatment rooms as well as a full lab. The project was completed in an aggressive 6-month timeframe. Most building products are specified to be manufactured within 500 miles of the project.

Wieser Brothers kept the building allergy friendly by using a blend of green building materials and techniques; including polished concrete floors, low-emitting materials, energy efficient systems, and green tinted windows.

Back to Projects
https://images.prismic.io/wb2020/98a90a54-33c8-461e-a086-b6772f256d5a_AllergyAssociates-hero_4-ExteriorFront.jpeg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/b7398180-6f2e-4eed-b5ae-edf655b758e3_AllergyAssociates-w_8-Waiting+Area.jpeg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/49d35ab8-f898-41f0-938a-fff31c5c2ba1_AllergyAssociates-w_9-PatientRoom.jpeg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/b4d3b7f0-73de-4fdb-b15b-f621a11237ea_AllergyAssociates-w_10-LabArea.jpeg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/521f4b3b-123d-4772-b197-901efe7af08a_AllergyAssociates-w_7-hallway.jpeg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/ba1a60ed-d427-44c5-b209-c476495c78ac_AllergyAssociates-w_6-Entry.jpg?auto=compress,format