Bethany Evangelical Church

La Crosse, WI

The 14,000 square foot addition is comprised of a worship area with stage, fellowship areas, bathrooms, storage and general use space.

Flooring in the worship area is durable polished concrete to allow the space to be used for sports as well.  A new elevator was added to gain access to existing building space. 

Building is constructed of structural steel and bar joist with metal studs.  The fellowship area has exposed wood  trusses.  Exterior finish on lower half of building is a rusted look metal wall panel to closely match the existing brick.  The upper half of building is an off white metal wall panel to match the stucco on existing building. Aluminum windows and storefronts allow for natural daylight into fellowship area.

 

Back to Projects
https://images.prismic.io/wb2020/4daab6a6-f603-4d55-9b6a-e97d0c74e6e4_IMG_3381.jpg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/f81ae4d9-4880-4294-98a4-88ba43f9ff6a_IMG_3115.jpg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/cd9d345e-da9b-448d-8108-906fefd27664_IMG_3123.jpg?auto=compress,format
https://images.prismic.io/wb2020/22336bdf-3a30-4577-b514-9af9683b9239_IMG_3133.jpg?auto=compress,format